Menangi kejohanan perjudian kasino

1. Jangan tolak nasib jika tidak perlu. Jangan tekan nasib anda apabila terlalu awal untuk memenangi kejohanan cerucuk dalam. Walaupun dalam kejohanan timbunan dalam, pemain mahir harus dapat mengenal pasti situasi di mana keputusan bergantung pada kemahiran mereka (dalam membuat permainan, mendorong orang lain untuk menipu, atau membuat bacaan), dan bukan pada nasib. Itulah sebabnya anda sering mendengar pakar terkemuka mendakwa bahawa mereka tidak akan dipecahkan awal dengan hanya ace poket. Mereka sangat sensitif terhadap tangan seperti AK. Walaupun mereka mungkin kelihatan cantik, mereka perlu berada di sebelah kanan pusingan syiling untuk memenangi periuk besar. Pro tidak suka selipan syiling pada permulaan kejohanan. Mereka tidak perlu bernasib baik untuk bertahan, tetapi hanya keluar dari permainan akan melakukan perkara yang sama kiss918 download.

2. Pastikan anda merancang apa-apa nasib yang mungkin menghampiri anda. Terdapat banyak keadaan di mana “kad malang” akan muncul di dek. Malang kerana mereka tidak membantu anda. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai rancangan untuk menangani keputusan yang tidak bertuah ini, anda sering boleh mengubahnya memihak kepada anda. Kad ini dipanggil “phantom out” — kad yang akan membantu tangan anda jika ia benar-benar wujud. Cuma lihat pada flop dua yang sesuai dan tentukan sama ada anda mahu menggunakan phantom. Jika anda bermain menentang lawan yang betul (jenis yang akan membuat anda seri dan tidak membayar anda), anda boleh menukar kad yang salah menjadi peluang untuk menangkap periuk.

3. Biarkan nasib mengawal keadaan. Galakkan semua orang untuk melipat. Jadi tidak kira siapa yang mendapat kad seterusnya. Inilah sebab mengapa pemain yang kuat bermain dengan baik. Kuasa merekalah yang menentukan keputusan dan bukannya nasib. Pengalaman saya ialah saya tidak begitu bernasib baik apabila saya benar-benar dalam permainan saya. Ini kerana saya sangat dominan sehingga saya tidak perlu bertuah. Ingat: Walaupun semua pemain kalah, anda masih boleh menang.

4. Ambillah. Nasib buruk berlaku. Ia boleh berlaku kepada anda dan saya serta kepada setiap pemain poker lain di seluruh dunia, sama seperti ia boleh berlaku kepada pemain yang bermain craps atau pemain slot. Pemain poker sedar bahawa keputusan mereka mempunyai impak besar pada kehidupan kita. Satu keputusan penting ialah: “Apakah langkah anda seterusnya?” Jika nasib buruk bertukar menjadi permainan buruk, anda hanya akan meningkatkan dan membesarkan kesan negatifnya. Jika anda boleh menangani nasib buruk dan kekal stabil dan kuat, anda boleh mengurangkan peluang anda untuk kalah dalam pertempuran dan menang.

Beberapa pemain poker yang sangat berbakat menjadi sangat malang dan muflis, sementara yang lain sangat bertuah dan percaya bahawa mereka lebih berjaya daripada yang sebenarnya. Mereka semua akhirnya akan menemui tahap mereka. Pemain yang kuat akan bangkit semula, manakala pemain yang lemah akan muflis. Akhirnya, semua pemain adalah sama dalam nasib. Apa yang anda lakukan dengannya akan menentukan hasilnya.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *